(MEDISCH)PEDICURE

Standaard behandeling

Problemen kunnen pijnloos opgelost worden! Eelt, likdoorn of eksteroog zijn in een handomdraai verdwenen. Voor Ingroeiende of schimmel(kalk)nagels is nagelregulatie met behulp van een nagelbeugel de oplossing. Schimmel (mycose) wordt behandeld met medicinale gel.

(30 minuten) € 36,-

 • Desinfecteren van de voeten

 • Knippen van de nagels

 • Verzorgen van de nagel en de nagelomgeving

 • Eventueel behandelen van schimmelnagels

 • Het verwijderen van eelt en/of likdoorns

 • Voeten crème

 • Thuisadvies

UW VOETEN

ONZE ZORG

Medische behandeling

Medische behandelingen voor diabetes patiënten met diabetes met Simm’s classificatie twee of hoger, worden vergoed door de basisverzekering. Patiënten met reumatoïde artritis of anderzijds medisch noodzakelijke klachten door een aanvullende zorgverzekering.

(30 minuten) € 41,-

 • Desinfecteren van de voeten

 • Knippen van de nagels

 • Verzorgen van de nagel en de nagelomgeving

 • Eventueel behandelen van schimmelnagels

 • Het verwijderen van eelt en/of likdoorns

 • Voeten crème

 • Thuisadvies

Pedicure behandeling met gellak

Standaard pedicure behandeling wordt afgesloten met een van de prachtige gellakken van het merk NCM

(45 minuten) € 51,-

 • Desinfecteren van de voeten

 • Knippen van de nagels

 • Verzorgen van de nagel en de nagelomgeving

 • Eventueel behandelen van schimmelnagels

 • Het verwijderen van eelt en likdoorns

 • Gellak

 • Voeten crème

 • Thuisadvies

Salon 358 is aangesloten bij Provoet

PRODUCTEN

Dadi’ oil  € 7,50

Dé verzorgende nagel- en huidolie

DADI’ OIL IS EEN VERZORGENDE NAGELOLIE DIE GEMAAKT IS OM FLEXIBILITEIT, STEVIGHEID EN GLANS TE GEVEN AAN DE NATURLIJKE NAGEL, AAN NAGELPRODUCTEN EN AAN DE NAGELRIEM! DADI’ OIL WORDT SNEL OPGENOMEN EN IS NIET VET. HET BRENGT DRIE GECERTIFICEERDE ORGANISCHE OLIEËN SAMEN. ER IS NATURLIJKE VITAMINE E (NIET SYNTHETISCHE TOCOPHERYL ACETAAT) TOEGEVOEGD, EEN KRACHTIGE ANTI-OXIDENT. DIT MENGSEL VAN 21 ESSENTIELE OLIËN HEEFT EEN AANGENAME GEUR.

Dadi Oil
HFL SOLUTION SPRAY

HFL Solution Spray € 12,50

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels.

HFL Laboratories gepatenteerde Solution spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden.De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.
Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.
Grondstoffen:
De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op lange termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken.


HFL Laboratories BV is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken.
Daarnaast is er ‘Limonene acid’ gebruikt om de huid te kalmeren en ‘Panthenol’ als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan gaan groeien.

Verpakking:
Sprayflacon 50 ml.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
1. Kalknagels
2. Rode en gevoelige huid over het gehele lichaam

Toepassing:
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solutionspray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL spray

HFL Dermo Dry

HFL Dermo Dry € 15,95

Hét product tegen zweetvoeten.

HFL Laboratories presenteert met trots onze nieuwste aanwinst, Dermo Dry. Bent u op zoek naar een geweldig product tegen zweetvoeten, dan is de Dermo Dry een perfecte oplossing.. Makkelijk in gebruik en geen onnodige extra accessoires benodigd. Binnen 3 tot 10 dagen een perfect resultaat! Verpakking: Tube 50 ml.

Te gebruiken bij: Transpirerende- of zweetvoeten Toepassing: Tweemaal daags de creme aanbrengen op de gehele voet. Ook tussen de tenen

HFL ROSELAN BALM

HFL Roselan Balm € 12,80

Voor verzorging van de bijzonder droge huid.

Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Heeft u een droge , ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Werking:
De roselan balm is op basis van zuiver Lanoline dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe schrale en geprikkelde huid verzorgt.

Dit mag door diabetische patiënten gebruikt worden!

HFL DERMOLEEN CREAM

HFL Dermoleen Cream € 13,10

Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.
Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen crème verzorgd een goede ph waarde en is vochtregulerend. De Dermoleen crème is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam.
Heeft u een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Zalf.
Verpakking:
Tube 125 ml.
Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Kloofjes
● Een droge gevoelige huid
● Droge huid (als bodylotion)